Persondatapolitik

1. Generelt 

Data om kunder og de interessenter, som selv henvender sig, bliver registreret for at yde den bedste service.

Disse kontaktoplysninger bliver registreret med: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Når det drejer sig om behandling af energisparesager registreres kontaktoplysninger på involverede firmaer, aktører og slutbrugere.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, der er registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2. Oplysninger bliver ikke videregivet uden dit samtykke 

Quality Projects hverken sælger eller videregiver registrerede oplysninger, men jvf. Energistyrelsens krav til behandling af energisparesager så kan disse registrerede oplysninger videregives til organisationer og personer, som har et juridisk krav på at få disse oplysninger, der ligesom Quality Projects er underlagt tavshedspligt og fortrolighed omkring disse sager.

3. Hvor længe opbevares de registrerede persondata? 

Quality Projects opbevarer de registrerede data så længe det er nødvendigt, for at kunne yde en god service over for kunder og interessenter som selv har henvendt sig. Såvel kunder som interessenter kan naturligvis til enhver tid bede om at blive slettet ved at henvende sig til Quality Projects via websitet: http://quality-projects.dk/

Jvf. Energistyrelsens krav til dokumentation opbevares energisparesager og kontaktoplysningerne i fem år, hvorefter de slettes.

Mails:

Hvis du er kunde hos Quality Projects, gemmes dine mails lige så længe, du er kunde. Ifølge bogføringsloven opbevares nogle oplysninger i fem år. Det gælder f.eks. fakturaer til dig.

Hvis du ikke er kunde, opbevares dine mails, så længe det er relevant af hensyn til de oplysninger, du har bedt om.

4. Registrering af besøg på Quality Projects website

Besøg på Quality Projects website registreres ikke.

5. Hvem har adgang til oplysninger og data hos Quality Projects? 

Kun indehaveren af Quality Projetcs har adgang til de registrerede persondata.

6. Sikkerhed 

De registrerede persondata opbevares elektronisk og ukrypteret på PC. Data fra energisparesagerne opbevares endvidere i en database og papirkopier i et aflåst skab. PC og database er beskyttet mod uautoriseret adgang ved hjælp af bruger-ID og password.

7. Yderligere oplysninger om de persondata, som registreres

Du er altid velkommen til at skrive til jhk_at_quality-projects.dk eller ringe til +45 21217626.